Zo moe als een hond !

SSDD – Alles is weer zoals het is.

Na onze eerste kennismaking heb ik u meegenomen naar ons Lampegatse carnaval. Hoop dat het voor u op afstand ook een beetje gezellig was.
Mijn excuses voor de taal en typefouten die zijn voorbijgekomen. Achteraf bezien valt het nog mee, aangezien ik vaak tijdens het carnavallen de stukjes geschreven heb.
 Hondje
Het was mij een genoegen in ieder geval en ik hoop dat ik u volgend jaar ook mag tegenkomen in Lampegat. In uw Neie Pekske, met uw Clupke, of met de Deurdokker shawl om.. In een van onze Feestpaleizen of zomaar ergens aan de toog onder het dweilen! Met Halfvasten zijn er diverse feestjes waar u naar toe kunt, kom in ieder geval op zondagmiddag 21 maart naar de Prinsewaag bij het stadspaviljoen. Al die gelegenheidsvrienden, Clupkes, kapellekes en Prinsen zijn daar weer bij elkaar.

Mijn periode als gastblogger is ten einde gekomen. Ik had nog mooie verhalen klaarliggen over trotse ouders, Elluh Zelluf en route, de verdwenen Gouwe bal, de sta-tafelcompetitie en nog meer zin en onzin.  Weet u wat? Ik plaats ze op mijn eigen weblog: daar staat ook een link naar de oude prinsesel site:  met links naar oude foto albums voor de voor- en napret!

Ik heb me inmiddels begeven in het dagelijks leven waar in alles is zoals het is. Ben als mantelzorger gister naar de voedselbank gefietst. De auto is voor de tweede keer terug naar de garage, mijn internet doet het thuis weer, de dokter kan aan de slag met mijn zere schouder en ik ga aangifte doen van de diefstal van mijn autoradio en navigator… En kan ik voor de tweede keer mijn huur en zorgtoeslag aanvragen want dat is misgegaan… Ga ik weer mijn traject in van ‘ziek zijn’, medicatie geklooi en UWV gedoe. En wat jammer mijn PR vrijwilligerswerk bij de weverijmuseum is niet doorgegaan, gauw op zoek naar iets anders leuks… als u nog een suggestie heeft? Een vaste baan is ook goed natuurlijk!

pfew…  Carnaval is vooral ook leuk omdat het echte leven dan even stilstaat… We zien elkaar! Salaai!

Reageer, maar met respect.