ZELDA is uitgekomen…

  • 5D 

3 koffie, 1 vlaai punt, 1 sigaret,
zo he he, daar zijn we weer! na een enorm epistel te hebben geschreven de vorige keer knalde m’n computer eruit… niet fijn dus
als ik een keer zin heb zal ik mijn koninginnedag activiteiten nog eens hierop zetten.

wat een bewogen week zeg…
Ten eerste …. heb ik maar even gewist, voor de zekerheid…

Ten tweede… ZELDA is uitgekomen… Langverwacht dit avontuur en voor mij de reden waarom ik voor een Gamecube heb gekozen (en mario en kirby en metroid natuurlijk) en niet voor het veel hippere Playstation2. Ik ben content… Maar ook een beetje gestressd, want wie mag de controller vasthouden en hoe kom ik veilig door de dungeons?
We zijn helemaal verslaafd en doen geen oog meer dicht voor er weer een level is gehaald. Zien terwijl we slapen onszelf met ons zwaardje zwaaien en zwieren door de lucht aan de grapple hook… Heerlijk!!!

Ten derde… ? ach ja er is altijd wel wat te zeuren…

Reageer, maar met respect.