Wie is ElluhZelluf, een introductie.

ElluhZelluf is het carnavaleske alter ego van Ellen Schoumacher. Geboren en getogen in Lampegat, als jongste van zes geboren in Woensel. Tegenwoordig zet zij de bloemetjes buiten in Stratum.

Voor, tijdens en na de carnaval neemt ze u mee naar dat andere carnaval in Lampegat! Samen op weg naar het carnaval zoals dat gevierd wordt door Lampegatters!

Van 1998 tot 2009 was zij ‘Prinses EL van ut Lampegat’; met haar Hofdames de Dora’s vormde zij in die periode een bonte roze inktvlek samen met vele andere Lampegatters. Bekroond met een ‘Ridderke van de FEC’ nam zij tijdens een receptie op de Markt afscheid met de woorden “en nu gaan we weer gewoon een biertje drinken” en werd zij ElluhZelluf.

Online al vanaf 1998 met haar eigen website prinsesel.nl Na haar aftreden schreef zij als ElluhZelluf tijdens de carnaval van 2010 en 2011 als gastblogger voor ED.nl en in 2012 voor Eindhoven Dichtbij.nl

Persoonlijke verhalen  en u deelgenoot maken van dat andere carnaval… gebouwd op tradities of op nieuwe initiatieven. Wilt u ook een verhaal delen? Of een leuk nieuw initiatief? Schroom niet om haar een berichtje te sturen.  info @ elluhzelluf.nl

Reageer, maar met respect.