Beter zo. Loslaten. Focus zetten. Verder gaan.

Zojuist mutatieformulier gedownload om mijn KvK op te zeggen. Beter zo. Loslaten. Focus zetten. Kansen anders inschatten. Verder gaan. Een baan zoeken.

In 2004 heb ik na vele studies een jaar lang drie avonden in de week gratis mensen gemasseerd, om in de flow te komen en een perfecte massage uit te kunnen voeren. Vanaf 2005 ben ik gestart met mijn massage onderneming Len So My (een krachtsymbool Sanskriet voor ‘zuivere liefde’) later volgde 5Dconcepts met workshops, lezingen en zakelijke dienstverlening (5D omdat het de 5e dimensie die van het voelen is, omdat er 5 zintuiglijke dimensies zijn en omdat het 5e pad van boedhisme liefde is.) Maar in 2009 toen ik ‘omviel’ staakte ik mijn activiteiten als ondernemer. In 2013 heb ik geprobeerd weer op te krabbelen. Dat lukte ten dele met echt leuke en mooie zinvolle projecten. Maar toen kwam de politiek op mijn pad.  Ik werd gekozen als raadslid, een dankbare en eervolle taak. Dat kost tijd en energie. Energie die ik niet zoveel heb als anderen of soms teveel. Energie die ik niet meer in mijn onderneming stopte. Het is vreemd om afscheid te nemen van de status ‘ondernemer’. Ondernemend mens, dat dan weer wel!

Lees hier mijn verhaal. (februari 2014) http://issuu.com/ondernemerswijzer/…/nr._44_ow_februari_2014 weet je meteen wat ik voor je bedrijf kan doen, in deeltijd en gewoon weer werken voor de baas ;-) 

 

2 reacties op “Beter zo. Loslaten. Focus zetten. Verder gaan.”

Reageer, maar met respect.