Vandaag alweer 6 jaar geleden mijn eerste Blog ervaring

  • 5D 

http://ellenmobiel.blogspot.com/2003/04/de-eerste-log-ervaring.html

En wat is er veel veranderd op het internet door al die jaren heen. Was je vroeger nog een klein beetje exclusief met een weblog of eigen website. NU niet meer, everybody does en can ! Want publiceren op internet dat is allemaal supersimpel geworden dankzij Web 2.0, Vraag me niet precies wat het is, maar ook dat zal wel ergens op wikipedia te vinden zijn of google.

Wie kan nog zonder al die zoekmachines op internet? denk je dat er ook maar iemand nog iets kan opzoeken in een ouderwets gouden gids, telefoonboek of nog erger… een encyclopedie? Ik heb thuis zo’n mega dikke medische encyclopedie de Merck Manual, ! Kost geloof ik over de 100 euro dat boek, liever kijk ik dan even snel op de digitale versie.

Ik ga het niet vieren of zo, 6 jaar loggen, want ik was niet echt consequent daarin. Heb wel veel geschreven, vooral op fora, datingsites, carnaval- hockey- spiri sites etc. en oneindig veel slap gezever op msn, gelukkig ben ik al die dingen behoorlijk afgekickt, beetje moe getypt. Wat wel leuk is zijn die social network websites. Daar kan ik mij dan wel weer aardig in verliezen.
Alhoewel dat nog best meevalt. Alhoewel, heb ik niet gisteravond op mijn nieuwe coole gadget phone, Gmail, Twitter, Facebook Skype en Ovi tools of apps geinstalleerd?
Mmm en was ik niet twee weken geleden heel druk met Google apps / Sites te verkennen? Onder het mom van ik doe communicatie, dus moet ik dat allemaal bijhouden wat er gebeurt op het Net. Yeah sure… duh…

Gelukkig heb ik niet zo’n ubercoole Ipod (de mijne is wat gedateerd met 4Gb de tweede versie Nano-wel in cool hot pink) anders was ik daar ook de hele dag mee aan het spelen. Mijn podcast verbazing is gelukkig ook afgenomen, dus alles valt wel mee, toch?
heb ik lekker veel tijd om het bloggen weer op te pakken! Die goede voornemens van 6 jaar geleden, zal dat nog gaan lukken ooit?
Hiep Hip Hoera, EL de cyberchickie… Wel fijn dat ik zwaar verkering heb met een onvervalste hardware cable guy dat comboot dus heel goed! (en een freak wat betreft regs, bios, antihack, spystuff) Zo loopt mijn pc / laptop etc nooit vast! en anders heeft ie het zo gefixt (extra geheugen, nog een processortje, beneden downloaden, boven kijken… echt wel fijn!)

Reageer, maar met respect.