Soiree met de Prins, een heerlijk culinair muzikaal diner!

  • 5D 

De foto’s zijn weer afgetankt en iedereen is weer heerlijk bijgetankt!
Wat een avond met bijzondere momenten, muziek, dans en spontane acties! Al met al een fantastisch avond waar je bij had moeten zijn!!!

Lekker warm was het ook en dan bedoel ik niet de temperatuur binnen, maar de gevoelswarmte. Persoonlijk vrienden van de Stadsprins hebben voor een grandioze avond gezorgd. Het was een intiem familiefeestje van Lampegatters (en ver daarbuiten) die de Prins een warm toedragen.
Camille en Juultje van Listers en hun wiite en zwarte brigade hebben goed voor ons gezorgd.
Het Rudolfo combo met de halve cast van ‘de man van la mancha’ met Gert aan de piano, Frans en Marjolijn aan de zang, en vers uit de Evita productie maar al helemaal klaar voor het Wim Sonneveld event Roberto. Verder de weergaloze stem van Jimmy Hutchinson… geluidsman Michiel en ik; zei de prinses jullie host/MC van deze avond.
Veel bekenden gezien en wat lekker om legaal de hele avond de microfoon mogen vast te houden. Nou, voor elke productpresentatie en feesten en partijen kun je dus ook bij mij terecht dan weten jullie dat! Het ging dus heel erg goed! zelfs met mijn verrotte stem van afgelopen weekend!
Prins Rudolfo was erg blij met mijn kadootje, de registratie van de domeinnamen van zijn eigen website! (die ik dus ook voor hem ga bijhouden deze carnaval, het is dus geen officiele site, maar een gezellig onderonsje over de prins en zijn gevolg. anekdotes, teksten mailtjes, foto’s alles is welkom, want dat ding moet ik natuurlijk morgen nog knutselen ;-) Ja Prinses EL is een echte cyberchickie! Dus vanaf vrijdag kunnen jullie kijken op http://www.rudolfo.nl/

We zijn begonnen en we gaan het samen doen! citeer ik hier onze nieuwe Stadsprins Rudolfo. En zo is het ook! en nu ga ik slapen denk ik… of nee eerst toch maar een portje drinken!

XXX el

Tags:

Reageer, maar met respect.