Reces? Moment van reflectie en plannen maken voor 2016! 

  • 5D 

Kerst-reces is ook tijd voor reflectie en plannen maken voor 2016. Waar mag ik wat jou betreft het komend jaar mee aan de slag? 

Waar ik in 2015 druk mee was? Verkorting wachtlijsten, eigen risico zorgverzekering, budgetbeheer, pgb, mantelzorgcompliment, bed bad brood begeleiding, TTIP, spookjongeren, dak-en thuislozen, kostendelersnorm, bevriezing inschrijving bijstand, tropenkorting zwembad, dierenopvang, diversiteit en aandacht met een eigen initiatiefvoorstel voor armoede en schuldhulp. En natuurlijk WijEindhoven. 

Het was een jaar met Raadsvragen, moties, het vragenhalfuurtje en natuurlijk het initiatiefvoorstel. Een jaar vol ontmoetingen. Vragen van mensen die op je pad komen. Gesprekken die je voert. Wat je kan doen, doe je. Met effect voor wie het aangaat. Voor de een regeltjes-geneuzel, maar voor de ander met verstrekkende gevolgen. Het gaat tenslotte om mensen, om Eindhovenaren die de moeite waard zijn, die ook in deze stad wonen. Die het wat minder hebben, zelf best wat kunnen, maar soms gewoon wat extra hulp kunnen gebruiken. 

In 2016 gaan we er weer voor!  

Ik hoor graag van je, want volksvertegenwoordiger zijn, doe je niet in je eentje vanachter een laptop! De stad, dat zijn we samen!

Reageer, maar met respect.