Pure voorpret: Lampegatse Twitteraars onder elkaar

  • 5D 

Twitterconversatie Als Prinses EL had ik al jaren een weblog, een hyvesprofiel en een twitter-account onder die naam. En dat heb ik voor het gemak zo gehouden op Web 2.0. Een paar weken geleden heeft u in het gastblog van medetwitteraars @marcdubach en @jwalphenaar al van alles kunnen lezen over Twitter, web 2.0 en crowdsourcing. Ik las in de Lampegatter (de bijlage van Groot Eindhoven in de week voor carnaval-bewaren! Daar staat waar, wat en wanneer en hoe laat, het te doen is tijdens de carnaval) dat ook de Stadsprins een twitter-account heeft, maar die heb ik nog steeds niet gevonden.

Ik heb al leuke gesprekken gevoerd met Lampegatters via twitter.
Zo heb ik mijn prinsessecape geruild tegen een rokje, precies die ik nodig had! (thanX Inette) en zelfs een nieuwe naaimachine gevonden, maar die moet ik nog ophalen. En het zal u niet verbazen dat ook het feit dat ik hier zit te bloggen komt omdat ik Twitter! En ik denk dat @jvdtillaart niet echt wist dat ik een fanatieke Lampegatterinneke ben. Carnaval echt mijn ding is, zeg maar. (taal ook wel een beetje hoor, zei de beroepsdeformaat).

Verder wil ik vanaf hier de groetjes doen aan @Bettieke! Die heeft echt meegeleefd toen ik mijn pekske aan het maken was, vooral mijn tennisarm van het borduren van mijn hertje. Ook groetjes aan AriadneB die ik zoetjesaan weer terugvind via Twitter, een lieve oude vriendin die Lampegat en carnaval op afstand moet volgen (Nootdorp WTF-wie gaat daar nou wonen) en via haar Nuenense mama die ook twittert. Van mij mag die nieuwjaarsspeech van Trix ook in de prullenbak.

We zien elkaar in de tent of op Twitter zeg ik!

Hoe dan ook, beste Mark van de ED.nl Multimediaredactie, zou je zo’n twitterbox kunnen plaatsen ergens in deze blog? Dan kan ik tussendoor in 140 karakters, ook micro-bloggen. Foto’s laten zien van het moment op Twit pic en filmpjes op Youtube.

En anders kun je me volgen op @prinsesel

Reageer, maar met respect.