Op 19 maart heeft Eindhoven haar nieuwe gemeenteraad gekozen…

  • 5D 

Vandaag is het alweer een week geleden dat we naar de stembus gingen. Een te gekke dag was het vol ontelbare berichten via Whatsapp, sms, email, Twitter en Facebook! Zo ontzettend gaaf om mee te maken. Het was een spannende dag, want laten we eerlijk zijn, de peilingen zaten ons niet mee! Gelukkig heeft Eindhoven haar vertrouwen niet helemaal verloren en heeft het harde werk van de PvdA fractie de afgelopen jaren beloond met een stem. Toch nog de grootste; de meerderheid van de Eindhovense stemmers heeft PvdA gestemd. Twee zetels verloren ten opzichte van vier jaar geleden; dat is een signaal waar we natuurlijk mee aan de slag gaan. Voor mij persoonlijk heeft het nogal wat voeten in aarde. De komende vier jaar mag ik aan de bak om Eindhoven nog mooier beter en fijner te maken, maar vooral ook sociaal! Donderdag de 27e maart is de beëdiging in het Stadhuis. Ten overstaan van wat vrienden, familie en mijn geliefde ga ik de belofte doen! En dan is het echt zo… dan ben ik raadslid. Het voelt nog onwennig, maar mijzelf kennende ga ik heel hard werken en hoop ik dat jullie mij weten te vinden als het nodig is. Andersom zal ik hier en tijdens andere (digitale) ontmoetingen jullie op de hoogte houden.

Nogmaals Dankjewel voor het vertrouwen!

Dankwoord van onze lijsttrekker Yasin Torunoglu 

De link naar de Eindhovense Gemeenteraad waar je alles, maar dan ook echt alles kunt vinden over wat er plaatsvind in de Gemeenteraad. . Ook links naar live-uitzendingen en de uitzending gemist’. Bookmarken dus! 

Hieronder de Storify met mijn tweets en die van anderen tijdens de laatste dagen van de verkiezingen:


Reageer, maar met respect.