Op zoek naar een blog locatie tijdens carnaval

  • 5D 

Gisteren fietste ik voor een boodschapje naar de stad en dacht, ik ga meteen kijken voor een locatie om op locatie te bloggen. Ik zelf dacht “ik mag vast wel een plekje bij McDonalds op kantoor bij Joske”. Die was er zelf niet, maar de aardige manager en hostess wisten dat ze een hotspot waren (gratis Wifi internet), maar of die het al deed? Ik snel de minilaptop uit de tas gehaald en ja hoor, hij doet het!!!

De blog van gisteren heb ik daar geschreven. Maar mijn locatie was nog niet wat ik zocht, wel gratis internet in de lobby, maar geen stopcontact. Gemiddelde accu gaat een uurtje mee, dus daar moest ik nog wat op verzinnen.
Toen ik in de tent zat te kletsen, kwam ook mijn digitaal probleempje ter sprake. Of die nog een suggestie had. “Wij zitten in de feesttent aangesloten op het glasvezelnetwerk van Eindhoven. Ik neem wel een kabel en een router voor je mee”.
Ik had nog nooit van dat netwerk gehoord, maar dat is speciaal aangelegd voor de gemeente en beschikbaar op alle evenementen pleinen, (hebben ze oa. nodig voor live tv uitzendingen) dus ook op de Markt Wauw!

Het kan altijd gekker dacht ik dus, ” goh kunnen we daar niet iets leuks mee?” En zo kan het zijn dat ik af en toe in beeld verschijn in de buurt van het podium om een verhaal te schrijven en te posten naar dit blog. (“Wel oordoppen meenemen!” zegt Emilio).

Zo werk je jezelf van low profile (was de bedoeling dit jaar) als Elluh Zelluf toch naar een act toe tijdens de carnaval.

Reageer, maar met respect.