moet je je toekomst plannen of wacht je af op wat er op je pad komt?

  • 5D 

NIEUW JAAR, NIEUWE RONDE, NIEUWE KANSEN
Elk jaar denk ik weer, kon het nog erger? Als het dan nieuwjaar is denk ik “ja dat kon erger!”
maar goed, er is weer een nieuw jaar aangebroken en nieuwe plannen worden gesmeed.

Ga ik minder werken, Ga ik meer masseren en meer spiri dingen doen? Ga ik nou naar Nepal of naar Thailand? Ga ik mijn eigen praktijk opstarten? Zal Hans eindelijk zijn schilderijen aan de man kunnen brengen?

wat een vragen, wat een twijfels… wat een vrouwelijk gedrag voor zo vroeg op de ochtend! gatverdamme wat vreselijk allemaal om mij daar mee bezig te houden. Misschien is het beter om het niet zo vooruit te plannen en maar gewoon ergens beginnen en de rest komt wel op mijn pad?

de stelling van vandaag is dus: moet je je toekomst plannen of wacht je af op wat er op je pad komt? ik ga hier zelf nog over nadenken, denk je met me mee?

Reageer, maar met respect.