Mind over matter…

Poeh poeh, mijn hersens fikken eruit! Soms lijkt het wel alsof het een spons is. Zompig en troebel. En KOUD heb ik het! gisteren was het echt erg! Ik ben naar de mediamarkt gegaan en heb een lekker electrisch onderdeken voor 2 personen gehaald. Eeven opwarmen ´s nachts in bed!

Het was even radiostilte aan deze kant ivm de organisatie van een buurtkerstborrel, een oppasweekend voor drie kleine meisjes en verder veel gezeur op mijn werk etc. De eerste twee activiteiten waren heel leuk, dat gezeur is natuurlijk altijd wat minder… (overigens is de oplossing van een burnout volgens mijn baas nog harder werken. Tjaaa… ik ga flink wat denkwerk doen in de vakantie)

Mijn hersenen hebben veel te verduren merk ik. Ik vergeet van alles, ben zelfs in de war soms. Zo ben ik afgelopen week twee keer verrast door een lege tank! Een beetje dom dus. En verder erg veel ZIN om van alles in mijn mond te stoppen. (Gelukkig heb ik mijzelf en anders de strenge blik van mijn partner het goed in de hand)

Had nog een klus te klaren op mijn werk, een presentatie geven voor onze local bobo´s. Daar draai ik normaal mijn hand niet voor om, maar nu hakkelde ik toch echt wel. De presentatie zelf zat wel goed in elkaar. Maar ik was niet in topvorm. Eigenlijk voel ik me wel happy, heb een fijn weekend gehad. Maar ben zo snel uit m’n hummetje. Echt vreemd. (Of moet ik gewoon ouderwets ongesteld worden?)

Honger heb ik nog steeds niet, wel heb ik vorige week aan een donut zitten RUIKEN. Als dat geen foodjunkie gedrag is weet ik het niet meer.

En ja ik heb gezondigd! ik heb een kipnugget gegeten! op die borrel, de hele dag in de weer om een buurthuis te versieren, allerlei beamers aanlsuiten, op en neer rennen en helaas dat de andere vrijwilligers niet zo actief waren, die kwamen binnen (terwijl we nog bezig waren met versieren) en gingen ‘gezellig’ koffieleuten. Daar kan ik niet zo goed tegen als er nog van alles moet gebeuren. Dus een stukje ontlading (emotie-eter) in de vorm van een kipnugget!

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met jullie LUSThonger is, is die al toegeslagen?
Tussenstand nu 78 kg. gisterochtend. dus 5.3 kg in totaal sinbds de start van de kuur. (vanaf dat ik ben gaan lijnen al 7 kg kwijt en voor wie heel goed kijkt, is het best al te zien!
JOEPIE mijn correctieslips gaan al losser zitten ;-)

groetjes ellen

Reageer, maar met respect.