Ooooh daarom voel ik mij zo ontheemd de laatste tijd…

Wat ik in mijn mailbox vond van mijn Shamballa juf Greet uit Bladel. (waar ik in 2005 SMDH Master werd)

Tetsia

Pijn en tranen
Herken je een beetje wat ik boven beschrijf? Ik hoor de afgelopen week van veel lichtwerkers soortgelijke klachten. Waar kun je last van hebben:
– slecht of licht slapen, – onrustig, – uitgeput, – nek/hoofdpijn, – huilen, – je afgescheiden voelen, – moeite met ademen, kortademig, – stijf en stram, – openstaan naar boven, – ongegrond voelen, – eenzaam voelen………
De lijst gaat maar door en door. We reageren sterk op de aanwezig energie. Aan de andere kant voel ik ook een diepe verbondenheid met mensen, vooral met Oude Zielen, liefde, een einde aan oude patronen. De boodschap die ik over de afgelopen week door heb gekregen gaat hier natuurlijk over:

Kristallijnen Harten
Om deze boodschap te maken, ben ik in het Lemurische ijskristal gereisd om hierdoor duidelijk te krijgen wat er bij ons op dit moment aan het gebeuren is:
Als ik in het kristal reis, kom ik gelijk in de vroegste Lemurische tijd, de tijd waarin alles en iedereen nog Kristallijn was, alleen maar ziel, vonk, aanwezigheid. De Lemurische priesteressen komen gelijk om me heen staan en leiden me in het Heiligste des Heiligste, het binnenste van de tempel. Hier ‘zie’’  ik een grote, zeer heldere kristallen bol die schitterende, deels onbekende kleuren uitstraalt. Deze bol laat ons het karma en het proces van de wereld zien. De priesteressen komen er omheen staan en vertellen me het verhaal achter de actuele ontwikkelingen:

“Lieve mensen, voor jullie was deze poort een gedeeltelijk hevige ervaringen. Dat kunnen we ons ook wel voorstellen. Wat er op deze datum gebeurd is, is eigenlijk amper te beschrijven. Je zou het kunnen vergelijken met een complete nieuwe bedrading van je computer, geheel nieuwe programma’s, een complete update en upgrade. Op deze dag, en de dagen ervoor vooral, zijn de kristallijnen rasters geüpgrade, dus de beschikbare informatie voor jullie als Lichtwerkers geheel vernieuwd.

Misschien heb je al gemerkt dat de energie momenteel veel ‘fijner’ voelt, veel zachter. Dat komt doordat de lijnen van het netwerk deze geheel nieuwe trilling, deze nieuwe energie ontvangen hebben. De download aan energie is….. de energie die je zo bekend is uit onze tijd, uit de tijd dat we allemaal nog niet in de vorm leefden, maar alleen als vonk, als Kristallijnen Essentie. Het voelt als een warme, zachte denken, als je je erop afstemt. Het voelt als ‘thuis’. Het doordringt alles en iedereen, en laadt iedereen op tot zijn eigen Kristallijnen essentie. Velen van jullie voelen zich ontheemd, hebben heimwee naar huis. Dat komt hier vandaan.

De Kristallijnen Poort die zich op 11.11.11 geopend heeft (want dat is het uiteindelijk….), luidt een nieuw tijdperk in. Wat jullie de afgelopen jaren in jullie Lichtwerk gedaan hebben, is alles voorbereiden om de opening van de Kristallijnen Poort mogelijk te maken. Deze is nu door jullie op de aarde geïnstalleerd. En ….. en hier komt de belangrijke informatie…… dit is jullie taak tot nu toe in je leven geweest!!!! Door dit te doen, bewust of onbewust, is je taak van dit leven vervuld! Je kunt het zo zien, dat jullie als Lichtwerkers je in het Veld verzameld hebt, jarenlang, en het werk gezamenlijk uitgevoerd hebt. Je voelde je verbonden met andere Lichtwerkers vanwege dit werk. Maar nu dit werk af is, ben je je verbinding, je doel, je richting kwijt. Dat waarvoor je kwam, en de mensen met wie je dit zou doen….. het is allemaal weg! Het is natuurlijk niet weg, maar er is een soort context van je leven nu weg. Je ziel is eigenlijk een beetje doelloos aan het rondzwerven. Herken je dit? Deep down?

Maar hier komt de blije boodschap: natuurlijk laten we je niet ronddobberen. Is het Lichtwerk klaar? In principe wel, maar iedereen kan er nog zo lang mee doorgaan als je wilt. Wat er wel op dit moment aan het gebeuren is, is het volgende: De Magdalena energie is al eerder in het Kristallijnen Veld geplaatst en is nu sterk aan het werk. De Goddelijke Vrouwelijke energie is nu vol aan het werk. Richt je maar eens op je hartchakra. Je zult zien of voelen dat dit een lotus geworden is, met stralende blaadjes. Je hartchakra is zich in de hogere dimensies aan het openen voor de hogere trilling. Op de 8e dimensie (neem het gewoon aan, dit is voor jullie niet te bevatten) verbindt deze trilling jullie nu met elkaar. Je hartchakra opent zich zachtjes, oude patronen en beperkingen verdwijnen. Ja, soms met tranen, maar je weet dat je aan het opruimen bent. De durft je hart weer te openen voor de mensen en voor de liefde. Let er maar op dat je tranen de komende tijd tranen van vreugde, tranen van herkenning zullen gaan zijn. Deze energie, deze pure liefde stroomt met grote golven uit jullie harten en stroomt het Kristallijnen Netwerk in om hier vandaan alle harten op de aarde te raken.

Is dit het Grote Werk voor jullie als Lichtwerkers voor de komende jaren? Nou, nee. Maar wel voor de komende tijd. Jullie bereiden de weg voor voor de volgende stappen. Zo heb je weer een doel, draag je met ons de energie, opent samen de poorten en stapt in de Nieuwe Werkelijkheid die we gezamenlijk aan het scheppen zijn.
We zijn jullie dankbaar voor het gezamenlijke werk dat we met jullie mogen doen.”

Tags:

Reageer, maar met respect.