Is “druk druk druk” erg?

  • 5D 

2 koffie, 1 bak brintapap, 1 kom tomatensoep (met ALLES erin), 1 stuk bonbonbloc(over 2 minuten zijn dat 2 stukken), 1 worstenbroodje…
De stelling van de dag: Is “druk druk druk” erg? Mijn conclusie is nee!

Als iedereen ophoudt met te zeuren dat ze het druk hebben, heeft iedereen het minder druk.
Als je binnen een raamwerk van tijd verschillende activiteiten hebt, is het de wijze waarop je de tijd ervaart, bepalend voor het druk-zijn.
Ik heb elke avond wel iets wat ik wil gaan doen-of waar ik naar toe moet, heb een fulltime job, heb een vriendje, heb een dochter en vrienden die ook tijd van me vragen. Heb ik het druk? nee, ik vind van niet, omdat ik dat zo ervaar. Als iemand anders mijn agenda ziet denken ze AAARRGGH, maar ik niet.
Je ziet het: tijd is relatief en druk hebben ook. Weer een wereldprobleem opgelost.
Mmm… Lekker die bonbonbloc

Reageer, maar met respect.