Iedereen bedankt voor een geweldige dag!

  • 5D 

Het was een overweldigend succes echt zo ontzettend gaaf, en stiekem een traantje weggepinkt. Weer een droom die is uitgekomen! Het begint een utban legend te worden, ik dacht zelf een man of 80, iemand riep 100 en een ander weer 150. Hoe dan ook het was een geweldige bijeenkomst en helemaal volgens het closedwallet concept. Eentje met zelfs wat media aandacht.

Bekijk de video met het interview en het artikel op de site van Eindhoven.Dichtbij.nl
#BYOpicknick: zon, lunch en een  tuinkabouter http://t.co/0gEjQX7 via @dichtbij.nl

Er waren ook picknickgangers die zo enthousiast waren over de picknick dat ze op hun persoonlijke site een blog hebben geschreven:
Liane Kusters : byo-picknick
Sander Vrugt van Keulen: Geslaagde twitter bijeenkoms: #BYOpicknick

Er zijn ook aardig wat Youtube filmpjes gemaakt en hier en daar op het web gepost:

Heel veel vrolijke foto’s

BYO is zelf meenemen en het liefst ook delen!

Nog meer foto’s : Op de Facebook eventpagina staan veel links naar albums van bezoekers. (je moet wel ingelogd zijn op FB om die pagina te kunnen zien)

IJsjes
Op haar vrije dag kwam zelfs  wethouder Mary Fiers langs gewoon om gezellig mee te doen. Zij tracteerde lekker op ijsjes en de volgende dag op een mooie #FF.

 

 

de #FF van Mary Fiers

Trending Topic
Dat heb ik helaas niet nagekeken of de hashtag trending was op die dag, ik weet wel dat de volgende dag op followfriday ik in NL op de 6e plaats stond. Overdonderd was ik met zoveel leuke reacties, complimenten en dankjewels. Terwijl de mensen het echt zelf gedaan hebben!

Mijn reactie op het blog van Sander waar een paar ‘onjuistheden’ op stonden:

Lieve Sander,

heerlijk weer en gew-EL-dig om je te lezen en te zien dat je zo genoten hebt. Je koekjes waren heerlijk en passen helemaal in de geest van ruilen, delen en verbinden want dat is wat voor mij #BYOpicknick is.
Overigens was de Facebookpagina er al van vorig jaar.. en mijn site met daarin het closedwallet concept was er ook al.

Voor mij is het geen Twitter picknick. Dat schreef ik vorig jaar ook al. Natuurlijk heb ik social media ingezet als medium. Maar ik wil juist ook andere mensen inspireren om aan dit soort activiteiten deel te nemen; extra blij dus met al die mensen die er spontaan aan meededen omdat ze er van gehoord hadden via via. Toevallig voorbijliepen en ook een glaasje meedronken.

Super blij uiteraard met mijn Twitterfamily en FB matties zoals ik ze noem, zij zijn mij inmiddels erg dierbaar. Van online naar offline op deze prachtige dag. Ik verbaasde mij er over dat ik inmiddels bijna iedereen al persoonlijk kende die er was.
Het voelde als een verjaardagsfeestje. Het was een droom van mij die uitkwam. Ik voel me blij en dankbaar dat dit allemaal mocht gebeuren. Mensen verbinden is echt wel mijn ding, dat doe ik graag. waarvan acte

#BYOpicknick is ook een prachtig voorbeeld hoe je met weinig middelen, gewoon door samen te zijn iets moois kunt neerzetten. #Hulde aan alle aanwezigen.
BYOpicknick is een spinoff van het closedwallet concept … Leuke dingen doen met gesloten beurs. Dus tot op de BYOpopcorn als de buiten bioscoop op Strijp gaat beginnen. Ik ben al in overleg!

XXXX kusjes van @elluhzelluf
Voor een rustigere en meer serieuze timeline volg @5Dconcepts

Reageer, maar met respect.