Hier zijn we weer!

  • 5D 

Had even behoefte aan rust en stilte om me heen, nu ben ik nogal een hardroeper dus das voor mij een tamelijk moeilijke zaak.
Maar helaas was ik aan medicatie begonnen en die heeft daar wel voor gezorgd, angsten fobieen die ik nooit kende maakten zich van mij meester en ik was totaal in mijn schulp! Bah!
Na drie maanden klooien met medicatie met ene vette depressie daardoor, heb ik vorige week het multi pillendoosje en de piepers en wekkers aan de kant gezet! Resultaat is wel dat ik nu weer als ene kip zonder kop door het leven ga, maar ja ik was er ook 44 mee geworden, dus die andere 44 jaar ga ik ook wel overleven toch? voor de praktische zaken (waar ik altijd al tegen aan liep) krijg ik hulp dus zal mijn leven wel in een beter vaarwater gaan komen!
en wie weet vind ik wel een ander goede medicijntje, want EL on speed, dat wil je echt niet meemaken!

nu even de blog sluiten want moet nog wat doen, ik schrijf snel weer verder!

Reageer, maar met respect.