Hey dat is gek… wat me opvalt

  • 5D 

Nou, we zijn weer een paar stapjes verder!

Ik was aangekomen van de vetdagen en het vele (gezond) eten. Ik eet normaal niet zoveel, wel anders, maar niet zoveel als nu. Ik hoop dat het snel stabiliseert en het naar beneden gaat.

  • Wat me opvalt en zeer positief is: ik heb helemaal geen honger!
  • Wel trek ’s avonds, zo vlak voor ik naar bed ga… is dat spul dan al uitgewerkt of is het ene “mondhonger” en dat andere van ’s avonds “lusthonger”?
  • Mijn plas ziet er anders uit. lichter. beetje limegeel of zo… van de vitamines?
  • Het is heel goed vol te houden.
  • Ik heb meer energie, alsof je drie blikken red bull op hebt, maar als ik die dolle vijf minuten benut, met fanatiek poetsen of zo, val ik ook weer half dood neer daarna…
  • Het is helemaal niet erg om op kantoor als lunch carpaccio te eten (zonder de kaas, pijnboompitjes en olijfolie) maar wel met rucolasla, dungeschilde reepjes komkommer met balsamico en gemalen zwarte peper …

Tip 1. Stoommandjes! (Ikea 3 euro) Daar kun je een lekker mootje vis en groente mee gaar maken. Je krijgt een hele pure smaak en je hoeft niet zo’n dure hoge druk stoomoven te nemen van een paar duizend euro…

Wil je toch gezellig eten op sinterklaas avond?
Tip 2. ga dan gourmetten of aan de tepanyaki plaat hangen thuis, vlees en groente wokken zonder olie en toch leuk bezig zijn met je vriendje (maar dan wel de stokbrood en sausjes laten staan… ) en verder is chinees bouillon fondue natuurlijk ook heel gezellig! stukjes vis in mandjes in de bouillon hangen… lekkkkkerrrrr

Mijn Tip 3. Niet teveel over je dieet met anderen praten, anders vragen ze steeds hoe het ermee gaat. Ik persoonlijk heb er dan te veel focus op, waardoor het een “moeten” wordt. Dus een verplichting, dus niet leuk. Het is veel gaver ze te overvallen over een paar weken met een mega strakke body! En dan kun je ze je Hcg successtory vertellen.

Iedereen veel successsssss
ben benieuwd hoe het met de rest gaat! Dus schroom niet om hier je ervaringen neer te schrijven!

even de tussenstand:
ik was 81.6 toen 83.3, en vanochtend 82.4, dus mijn grafiekje is nog niet echt mega gaaf om naar te kijken… maar dat verandert snel hoop ik!

liefs ellen

Reageer, maar met respect.