gezondheids sucks deel3: ochtendkusje voor mijn twingo!

  • 5D 

ja dat was even schrikken vanochtend. was met mijn gedachten zo ver weg dat ik in een staalharde bumper van een stilstaande geparkeerde camper reed. dom maar ja. zal wel een teken zijn, dat ik echt beter voor mijzelf moet zorgen of zo. (gaat nameljik nog steeds niet goed met mij, maar ja ellen eigenwijs he! dus gewoon doorgaan he! ook al op m’n donder gehad van mijn huisarts. en afgelopen weekend zelfs twee keer zonder benzine gestaan, ook weer er niet bij met m’n hoofd) ik hoor morgen wat de schade is, mijn auto begon direct te sissen en er kwam allemaal stoom uit de auto, dat ziet er dan meteen zo dramatisch uit. gelukkig was het maar een buisje van de airco. maar de motorkap en de zijkant is flink gekreukt, koplamp weggedeukt. Gelukkig heb ik niets, beetje stress van de schrik en de leuke rekening straks!

Reageer, maar met respect.