Genoeg is genoeg! Gezondheid: nieuw schriftje.

Dat klinkt heel zwaar, maar soms kun je zo doordrijven in wat je aan het doen bent. Zo had ik twee weken geleden besloten mijn weblog van een ander template te voorzien. En daar ga je dan! Eerst het web rondsurfen of je iets leuks tegenkomt. Ik vond deze wel leuk, waarschijnlijk omdat op het origineel een hondje stond.

Helaas  was het script niet al te best en was het behoorlijk lastig de template aan te passen. Pfffeeew Maar goed is goed en genoeg is genoeg! Ik mag van mijzelf er niet meer verder in knutselen in die codes. Hoop dat deze ook een jaartje mee kan!
Inmiddels heb ik de berichten verhuisd van al mijn oudere blogs naar deze. Dus kan het lijken of ik soms vanuit een ander perspectief iets plaats. Dan komt dat daardoor!

Nu even tot de orde van de dag, snel op de fiets op weg naar Stratum waar mijn huisarts praktijk houdt. Ik had zelf het idee dat ik lekker bezig was. Mijn huisje begint aardig op orde te komen, en ik heb ook wat meer opgeruimd in mijn hoofd. Kom ik vlak voor de Pasen een enorme bult tegen in mijn linkerborst! Heb ik weer!
Gatverdamme, ik had al ooit in 1994 een grote cyste rondom een eileider. Goedaardig ding ter grootte van een Grapefruit… Na een langdurige operatie was dat gefixt.  Ik hoop dat het deze keer met een leegzuigspuit gaat. Dat ding is volgens mij wel 7 cm in doorsnede. Dat ik die niet eerder gevoeld heb. Een raar ding en hij hoort er niet! Ik ben wel nerveus. Ik heb natuurlijk weer niet geslapen vannacht, eerst van die gezellige websites zitten lezen over allerlei gezwellen en borsten.  Gekmakerij van de bovenste plank. 
Ik denk dat er een boodschap in zit, niet om het te bagatalliseren, maar als ik te snel dingen wil, terwijl ik daar eigenlijk nog niet aan toe ben. Dan regelt de kosmos het wel, dat ik me koest houdt! En nog bedankt daarvoor ;-)

Reageer, maar met respect.