gastblogpost 12: Mee met den Urste op den Leste dag !

  • 5D 

Vandaag even een kort berichtje. Vandaag beginnen we vroeg met het Bierelfuurke dat al 11 minuten aan de gang is, dus ik moet opschieten. Het is een intiem samenzijn in het afgeladen Feestpaleis de Tent. Jawel, de brouwer geeft een vaatje of meer weg tot 12:30 uur. En er zijn frikandellen! Ik heb al een goejen bojem gelegd, dus eigenlijk hoef ik geen frikandel te happen straks, maar zal er vast wel eentje nemen. Direct daarna ga ik het er af trainen, eerlijk waar, beloofd!

Vandaag word weer een leuke dag, Bierelfuurke, tvopname voor EDtv in een sportschool (moet niet gekker worden!), Boerenbruiloft met Boer vind Boer, de statafelcompetitie van de Borrelbel met mijn vrienden van de vrienden van de vrienden van de vrienden, Betty Blue in cafe Wilhelmina, dan eh ff niks, met de bus mee vanavond!

Het is d’n Leste dag! Als ik het nu teruglees denk ik… ai ai… wat een krachtmeting, alsof ik alles nog op 1 dag wil meemaken, terwijl ik de andere dagen zooo relaxt allen en niks gedaan heb.

Allez ik trek er vandoor. Het schijnt vandaag ook nog eens vrouwendag te zijn, dus maak mijn dag!
Ik neem mijn mini laptopje mee vandaag en hoop nog een blog te schrijven vanuit mijn functie als secretaris van CV het Zatte Hert. (mijn trouwe twitterfans snappen em wel #zathertje tweet)

Alaaaaf … en we gaan door!!!!

PS. en nu wil ik onderhand wel eens weten wie Lampileaks is !!! Maak u bekend!

bij de foto’s :
img 0511.jpg: Een goejen bojem vur den lesten dag
img 0506.jopg : Statafelcompetitie: ik tip deze als winnaar! de Brabantse Bontmeiskes Draaien Door !
maandag.jpg: Gezelligheid op maandag!

‘Brabant’ meedeinen bij Pulle Vulle Salon Carnavalesque Pullman

Reageer, maar met respect.