gastblog 11: De mis gemist, gelukkig is er joetuup !

  • 5D 

Terwijl ik gister nog op 1 oor lag mijn roesje uit te slapen, heb ik de carnavalsmis gemist. Typisch een geval van "Daar had ik bij willen zijn". Het was de laatste keer dat het koor van het Wilhelmina dit organiseerde. Ik was drie jaar geleden, bij de eerste editie en die was fantastisch. Ik sprak gister iemand die er nog helemaal vol van was. Hoe bijzonder dat is, een mis in de kerk, maar dan helemaal carnavalesk. We kijken uit naar wie het volgend jaar gaat organiseren. Zij hebben het teruggegeven aan het FEC.

Wie weet ben ik er dan weer bij in 2012. Toch jammer ook dat ik de mis gemist heb dit jaar, maar zij begreep wel dat je keuzes moet maken in het leven en dus ook met carnaval.

Wat was ik blij toen ik vanochtend een mailtje kreeg van Erik Swennen mijn Hofcomponist die het volgende schreef:

"

Voor iedereen die nog wil nagenieten van de mis van 2011 met Lenny Kuhr. Graag even doorsturen, ik ben niet zo handig met al die nieuwe media als Facebook en zo

Erik "

Bij deze doorgestuurd dus!

Carnavalsmis Lampegat 2011

Reageer, maar met respect.