Encounter 1: Vurige Vrijdagochtend in de Talisman met Hoog Bezoek

  • 5D 

Vanochtend was het weer erg vroeg!
Sinds drie jaar presenteer ik het carnavalsfeest op de Talisman, Ruud en Anton zouden optreden met het Borrelbel lied. Een spontane belofte van de Borrelbel om op te treden, maar werd nu iets veel groters namelijk met het voltallige gevolg naar school te komen, dus met alles d’r op en d’r an, zo vertelde Harry van Hout FEC voorzitter a.i. mij op de prinsreceptie. Wat een knalgoede actie! Al die kinderen krijgen het carnavalvieren met de paplepel ingegoten, en als kersje dit jaar Hoog bezoek!
Superleuk gewoon! Stadshofkapel De Eendracht, Oranjegarde, het illustere gezelschap (veldwachter, accessor, urste burger-ben ik er een vergeten?), enfin het zag er prachtig uit. Koen van de Noort heeft ook nog eens het Lampegats carnavalslied 2009 gezongen “mijn plekske”. De kinderen gingen ghelemaal los, die hadden namelijk al wekenlang het refrein geoefend. Kippenvel! In een kleiner gezelschap werd meneer Kees (ja de oude meneer van de kleine Ruud) een mooi woord toegsproken en gehukldigd op zijn allerlaatste werkdag als leerkracht.

Vurige vrijdag is weer mooi begonnen, het kan voor mij al niet meer stuk!
Mijn karaoke machine is opgehaald, want onze prins wil graag zingen en praten tijdens de diners in het Dorint met veeeeeel herrie (300 watt op accu), dus daar komt ook alles goed.

Ik hoop dat de backstage foto’s van Hoffotograaf Jooost van der Vleut ook snel komen! http://www.bussyjoost.nl/

tadaa ! tijd om de kroeg in te gaan!
tot snel weer… X el

Reageer, maar met respect.