De PakjesTweetup #PTU @Lichttoren/Loftwonen

Mijn gedichtjes van de hilarische pakjesavond! voor de napret zullen we maar zeggen…

Susiwan Zij is de rocktjikkie uit Barneveld, die onze RockGod vergezelt, neergestreken op de Grote Berg, en dat vinden wij helemaal niet erg. Ze is erg welkom in de 040club, met Aaiphone en Mac-hub!

Eef Op Reis Zij is de uberwout uit de Bilt, die heel goed weet wat ze wilt! Met d’r vent op de Hastelweg, vind ze haar nieuwe weg, aspirant vinoloog, woont in gestel maar dat is gedoogd…

B5rB B5rb heeft een heel bijzonder talent, ze is er altijd bij: cafe, festival of partytent! Na tienen is ze op haar best, deze sjieke dame uit Woensel West!

EvanEnck B5rb heeft nog een bijzonder talent, deze boom van een vent! We gaan m nog wel leren kennen, ’t is nog even wennen. Doet iets met toys for boys; en ander ijzerwarenmoois!

ROeland Onze snelle nieuwsman van het eerste uur, je hyperlokale nieuws gratis voor niks op het web, das wa’k het liefste heb, das niet duur, maar zeker ook niet goedkoop, kwaliteitsnieuws: OverEind das waar de Sint warm voor loopt.

Michael Dawkins Bruggenbouwer en sociale man, MJ die kan er wat van! lonkt de meisjes weg uit de Bilt, free en born to be wild, doet iets met open coffee, je herkent m aan z’n gestreepte kloffie!

Roger Ze noemen hem Sjee, en Ojee! hij is merkenvast, heeft iets met drie strepen.  Doet niet aan chocorepen, zit strak in de vel, prijkt op de cover van de Libel.

Eddy Jansen Fasteddy weet alles van muziek, houdt van zijn publiek, en zijn trackofday, is his way of saying goodmorning, very joyful and never boring!

M_Alphenaar Is een hele lieve schat en velen weten dat! Als ze je aankijkt en vraag en ‘hoe gaat het met jou?’ Weet de Sint dat ze’t meent, dat raakt, hoe doet ze dat nou?

Martijn Olislaegers Vrolijke vriendelijke Martijn, muziek is zijn Zijn! Hopt van Tivoli naar de Polders, daar is hij helemaal kolders voor zijn hartedief, in Meerhoven… maar dat neemt hij voor lief!

JwAlphenaar Onze inspirator pur sang, heeft zelf niet veel noten op zijn zang, helpt belangeloos mee aan sociale stijging, zet mensen in eigen kracht, dat is wat de Sint van deze Mediaman van het jaar verwacht!

JWDijk Onze eigen RockGod woont vlakbij de Buttplug, verdient een hele dikke hug. Organiseert feestjes met pannenkoek en pakjes. Op techno uit z’n dak gaat, maar van twittermeisje pas echt uit z’n plaat!

Snoeshi Deze slimme bioloog, houdt van dialoog, combineert cute en nerd, is er een die nooit ergens over zeurt. Positief en lief. Blogger in hart en nieren om anderen te plezieren.

Mike Verdonk Deze briljante journalist, is degene die alles wist, daarom ook aan de slag bij OverEind. Daarmee de stad verkleint, brengt alles dichterbij en dat maakt de Sint heel blij! Bakt ook wafels en pannenkoek, das precies wat de Sint in kersverse papa’s zoekt.

CoachSander Coaching in het kwadraat, en sinds kort ook FBmaat, met de coach erbij loopt alles als een speer, deze allergalantste goedgehoedste heer!  Heeft alles in huis, voel je je een muis, na 1 gesprek heb je een grote bek! Een mooie spiegel voor wie wil, deze koning van goodwill !

JennJvS Deze deerne is gek op Martijn, is zijn poppedijn. Houdt ook veel van muziek, maar is soms wel eens ziek. De Sint hoopt dat het snel weer beter gaat, dat je op Lowlands vrolijk swingt op de maat.

Sallie Deze nieuwe mama in de maak, heeft een goede smaak, kiest voor een pannekoek en wafelman, die baby’s maken kan. Is vaak van de partij, met Mikey aan haar zij. Heeft een boeiende job, daarom niet op Social media met d’r kop.

JonesNL Deze jongeman weet er alles van! Muziek met de palepel ingegoten, man met ballen, met kloten! Wint in zijn eentje de popquiz, omdat hij alles wist. De Sint is zeer vereerd met dit jong talent, een echte Jansen vent!

monusmaan Deze zeer creatieve geest, weet over fonts het meest. Is niet bang voor een prik, egel Eddie is zijn andere ik. Slaat de dag in duizend stukken, voordat ie een pot gaat tukken. Ziet er uit als een Belse RockGod. Volgens de sjanspiet ohgodohgod!

ElluhZelluf Deze dame is zo gek als een deur heeft nooit een slecht humeur. Doet vaak te veel en soms te weinig. Houdt van carnaval en vindt HelloKitty geinig. Lult aan een stuk door; heeft een oostindisch oor. Ducktape en bloemkool, houden haar stil. Weet inmiddels wat ze wil!

philipvangils Briljante jurist en adviseur, komt achter elke voordeur, grootmeester in spe, is vriendelijke voor twee. Liefhebbende man en echtgenoot, zijn hart is mega groot. Bakt een bovenste beste tosti, smaakt beter dan een hosti!

esceedee Als een vis in het water, de trouwste bezoeker van het theater. Met cameratas en dikke jas, in de bus en trein op weg naar cultuur: Fijn! Siggie is goed op haar pad, soms is ze’t helemaal zat! Maar ziet altijd het licht alsze voor haar twitterfamily zwicht. Deze lieve meid, is een vechter…  altijd!

Jeanine Achter elke ohwatwerkikhard-man staat een sterke vrouw, die zeurt niet, die zegt alleen ‘schatje geeft niet, ik hou toch wel van jou…’ Razende Roel, heeft er ook zo een, wees er zuinig op want zo een, is er maar één!

 

2 reacties op “De PakjesTweetup #PTU @Lichttoren/Loftwonen”

  1. El, wat ontzettend knap dat je over iedereen iets weet te schrijven, echt ge-wel-dig!
    Maare .. een van mijn talenten heet evenck ipv evanenck ;-)

  2. El, wat ontzettend knap dat je over iedereen iets weet te schrijven, echt ge-wel-dig!
    Maare .. een van mijn talenten heet evenck ipv evanenck ;-)

Reageer, maar met respect.