De Kop is er af! We zijnnnn Begonnnnnen!

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!
We laote os eige nie gek maoke!!! We hebben ZAT (te doen)!

Ons programma van 2008, maar alles kan nog veranderen:
Vurige Vrijdag ook dit jaar is het feest op Basisschool de Talisman, de prinses lult de boel aan elkaar , vorig jaar met succes gebleken dus geprolongeerd in 2008 Wie weet is er weer een leuke kapel met een spetterend optreden!
Daarna gaat Dees naar het meester en juffenbal in de Altstadt maar EL gaat naar Drie uurkes vooraf want er is plek zat met die nieuwe tent. (tussendoor even mijn pony bij bij laten knippen denk ik) Dus dat komt goed! Daarna gaan we natuurlijk naar de Prinsengalerij kijken hoeveel tranen Leo laat, als ie z’n foto bijzet aan de wand van de Willemien. ‘Tussendoor wat snacken en dan de Toeters stemme in het Stadspaviljoen!
Zatte Zaterdag gewoon weer lekker langs de kant de Optocht bewonderen (twijfelen nog tussen sta-locaties bij cafe d’n Engel / Bierelier / Borreluur ) en vatten we er een of meer op het Bitteruurke van Club 111 deze keer in de luxe foyers van het Muziekcentrum. Gelukkig maar, want er moet wel plek zijn om onze eigen medalliekes uit te reiken en een echt intiem moment met de nieuwe Stadsprins en zijn Gevolg te beleven. Verder dweilen en vele oude bekenden tegenkomen!
Zondige Zondag naar de let op: ALLERLAATSTE ‘tis weer Mis Mis,We zijn veel gewend van het Lampegats Gemengd Mannenkoor… Ze blijven verrassen, vandaar dus voor de allerlaatste keer en tevens een lustrum editie namelijk de ELFDE keer ! En weer in het vertrouwde en mooie CATHARIEN kerk. Met dank aan de gemeente Eindhoven voor het pimpen van het gelijknamig plein, leuk versierd voor deze gelegenheid met fonteintjes, kijkdozen en een nieuwe trap.
Brunch van d’Haone en Wilhelmina in de Tent op de markt en dan Dweilen met de kraan open op het kapellenfestival,
Muffe Maandag Balansdag, we beginnen met een sherry ontbijt en voor de rest zien we het wel. Tussendoor zoals altijd Het Diner in ons favo restaurant tijdens de carnaval “Da Verdi” onder de groene toren.
Dak eraf Dinsdag, Bierelfuurke aangeboden door onze vrienden van Bavaria, een boereborrel op De Boerenbruiloft, we drinken een flesje port bij onze vrienden van de Borrelbel en dan wellicht een leuk Meezing diner bij Stads waar onze Dora IV Lein in ruste aan haar zangcarriere werkt! Daarna gaan we met z’n allen het LEMPKE doven… en zwaaien de prins uit in de tent op de markt. Als het echte carnaval is afgelopen (00.11) en alle prinsen hun steek afdoen en de prinses haar kroon dan is het tijd voor een afzakkertje en voor PRUIKIE RUILUH in cafe Prins Hendrik dat is altijd een dolle boel! Draag je geen pruik? Met een skon Pekske kun je ook heel veel lol hebben! Het feestje van Dora Dees!
En wat doen we op Watjes Woensdag? Chillen, chillen chillen !!!! Dvdbox Sopranos, Lost of Prison break erin en vegeteren maar, met veel thee, honing en hoogstwaarschijnlijk rond de klok van drie een haring bij de Willemien !

Reageer, maar met respect.