Day full of pleasure!

Natuurlijk veel te laat (want ik ben nu eenmaal een vrouw) en dan speelt ook nog eens oranje tegen Japan! Dus heerlijk chillen in de trein, het is er rustig beetje 1e klasse gevoel want heel NL zit achter de buis of in de kroeg onze jongens aan te moedigen. Ik ben wat anders van plan ik ga de vette line-up van pleasure island aanmoedigen en hard dansen! Het zonnetje schijnt als ik Amsterdam binnenrijd! Alles is top geregeld veel Kluisjes gratis poncho (die heb ik maar vast 1 in mijn partytasje gestopt) Veel personeel veel barretjes veel loketjes voor de munten 2,5 per stuk Er is een relaxt sfeertje geen wijd opengesperde ogen, gewoon chill! Zoals je het van een crazyland feest mag verwachten een vette harde line up en veel lekkere wijven! Wat een show weer! Mainstage 1855 dj lekker vet knallen oei oordopjes vergeten het dreunt net iets te hard door ! Hij Zweept steeds verder op naar climax? Rustmomenten opbouwend net over het randje duwt hij de menigte op naar een nog diepere bass. Yo ! Happy partypeople om me heen dansen mee. It’s gettin’ hot here! Oehoe het begint te regenen ik heb net een mega dikke zak patat op met houten vorkje zoals het hoort. Leuk ook om te zien dat een danseresje aan de saté zit. Als je maar genoeg beweegt, kan dat dus best. En zo’n strak corsetje zit niet lekker verzekert ze me. Op de foodcourt is het een kakafonie van geluiden dat minder relaxt. Ben benieuwd aan wie ik de andere kaartjes heb gegeven die komt zo een biertje geven. Sharing is caring… Maar moet niet te lang duren want mijn benen beginnen weer uit zich zelf te bewegen. Gedanst moet er worden! Wat wel jammer is dat ik nog niet heb kunnen ontdekken waar je een timetable kan scoren er hangen overal posters, maar toch! Ik ga waar mijn dansvoeten mij brengen, zoek later wel op wie er draaide. De mainstage hoor je overal bovenuit. 2210 mainstage show met de ponygirls Bekende deuntjes je moet er van houden maar het zingt wel lekker mee die commerciële shit Het word steeds drukker de regen is gestopt vrolijke boel gekkenhuis

Reageer, maar met respect.