Clupkes les 5 – de Alternatieve Clupkes

Soms kom je van die clupkes tegen die een goede houdbaarheid tonen. Een paar jaar geleden kwam ik ze al tegen, paar vrolijke meiskes die samen carnaval vieren.

Over wie hebben we het hier? 6 Vriendinnen, zusjes, buurvrouwen, schoolvriendinnetjes, tja zoals dat gaat, samen feesten en voordat je het weet heb je een clupke. Ik kwam al niet bij van hun act de Hopeloze huiswijven, dat zag er echt goed fout uit. Volgens mij waren het gewoon verdwaalde sherrydrinkende vrouwkes uit Stratum.

Opvallend was hun entree als Nep Bont Meiskes, Op zoek naar James kwamen we ze overal tegen in Lampegat. Heel knap als je clupke maar uit 6 bestaat. We verspreiden ons heel strategisch zodat het lijkt alsof we met velen zijn. Het werkt! want je ziet ze echt overal. Dit jaar wordt het wat lastiger, want vanaf zondag zijn ze maar met z’n drien. (waarom gaan mensen toch altijd met carnaval skieen? wat is dat voor raars?)

Let op de kapstok, dat is hun Trefplekske. De kapstok van vorig jaar is ritueel verbrand, maar gelukkig kwam Marielle met een bouwpakket en hebben ze een nieuwe gepimpte kapstok dit jaar.

Terwijl ik dit schrijf zit de Binnenstadprins, lekker werrum bij de verwarming en trekt Guus van de konincklyke (EKOBHT..of zo) zijn warm ondergoed aan, want het is echt verrekkus kouw dees jaar! Oh wacht het is geen warm ondergoed maar zijn pekske voor de carnavalsmis op zondag.

En ook dit clupke heeft maar 1 doel, samen carnaval vieren en dat doen ze goed, deze moeders (samen goed voor 15x nageslacht).Ellen, Kirsten, Marianne, Marielle, Judith en Myrte, heul veul plezier!

Zo! En nu ga ik weer een biertje drinken! en bedankt voor de wifi weekkaart

Reageer, maar met respect.