BYOpicknick

Het was een prachtige picknick met veel blije mensen


Komt allen en breng  je vrienden en familie mee naar de volgende #BYOpicknick.

Opgeven kan door een berichtje hier onder of via de Facebook pagina klik op aanwezig.

ROUTE naar het Stadswandelpark

Natuurlijk wordt het erg mooi weer, maar op buienradar kun je kunt het nog in de gaten houden altijd handig qua kledingadvies !

Warme chocomel of ijsthee?

 

 

BYO is “Bring Your Own” Dat wil zeggen eigen happie en drankie meenemen. Altijd voor een persoon meer, zodat je kunt delen en dan is er altijd genoeg voor iedereen.

Locatie

Eindhoven heeft prachtige parken waar fleurige dekentjes, tuinstoelen, lekkere happies en vrolijke mensen het goed met elkaar vinden. We strijken net als de vorige keer neer in het Stadswandelpark, lekker centraal met voldoende parkeerplaatsen, schaduw-, zonplekken en plasgelegenheid in de buurt ;-D

Muziek

Eindhoven kent een rijke muziek historie, Rockcity, Beatstad; toe maar! Ook in de tegenwoordige tijd is er veel te beleven op muzikaal gebied. Zou het niet mooi zijn om allerlei bandjes, solo muzikanten, trekzak opa’s, vioolkinderen en blokfluitbengels zien op te treden tijdens deze picknick?

Spontane Sing-a-longs in het gras. Gaaaf!

Theater

Spontane optredens zijn ook van harte welkom!

Groen

Breng ook je eigen vuilniszakken mee, Eindhoven moet wel groen blijven toch?

Menusuggestie
Als je je beste picknick recepten wil delen, kan dat op picknick receptenpagina Lekker! Plaats daar je happies en drankies suggesties.

Een terugkerende Spontane actie

Doe je mee? Kom je ook met je mandje vol lekkers en gezelligheid?

Dit is een spontane actie, er is dus niks geregeld, maar als iedereen meedenkt en meedoet, maken we samen een nieuwe traditie!

IMG_1826.MOV In de zomer van  2011 lijkt het me leuk om elke maand een #BYOpicknick te organiseren. Meer data volgen.

De #040BYOpicknick is niet commercieel, maar zomaar een ideetje van 5Dconcepts Mensen ontmoeten en Leuke dingen doen met gesloten beurs!

Dromen
Een andere grote wens is een CITY BBQ zoals bijvoorbeeld BBQ in Gent of een buitenfilm zoals bij Plaza maar dan in het park. Geen boterhammen mee maar serieuze fingerfood bij een goede film. Film in het Park.
Dromen mag toch?

 2 reacties op “BYOpicknick”

Reageer, maar met respect.