BYOpicknick dit jaar samen met Dommelpickick op 30 juni

Lieve Lieve BYOpicknick fans.

Het is weer bijna Hemelvaartsdag en ik krijg veel vragen of we dit jaar weer gaan BYOpicknicken.

Na de vorige editie waar 250 mensen bij elkaar waren, en de publiciteit daar om heen. Ben ik gaan nadenken over de beheersbaarheid. Met een speciale vermelding in het evenementenbeleid en in de top3 van Eindhovense evenementen van 2012 denk ik dat we ruim boven dat bezoekersaantal uitkomen. Ik denk dat ik dat met lief lachen er niet mee weg kom om zonder vergunning met zn allen in het openbaar wijntjes te drinken. Sanitaire momenten in de struiken daar buiten gelaten…

Na veel wikken en wegen heb ik besloten de BYOpicknick dit jaar niet te ‘non-organiseren’ .
Wel heb ik een heel mooi alternatief gevonden met plasgelegenheid, een podium, frisse biertjes en wijntjes. Er is een podium, een bbq etc. En voor wie niet wil kokkerellen is er ook lekker eten te koop. etc.
Maar nu komt het mooiste: je mag gewoon je eigen drinken en eten meenemen!!!
Lekkere hapjes gaan we volgens de BYOpicknick traditie met elkaar delen en proeven. We maken er een mooie zomerdag van!

Ik hoop je te zien op 30 juni vanaf 12:00 uur in het van Marlaent park (dichtbij de vorige locatie).

PS. die dag is het ook International Social Media Day. Dat kunnen we mooi combineren dan! Hoe sociaal wij zijn met elkaar en hoe leuk is het om van online naar offline te gaan met je Facebook matties en je Twitter Family!

http://www.kleurrijkestad.nl/page15.php

2 reacties op “BYOpicknick dit jaar samen met Dommelpickick op 30 juni”

  1. ‘k Zet het in mijn agenda en ga proberen er bij te zijn… Ondanks dat ik het jammer vind dat het stopt, snap ik ook dat het’t beste is om op het hoogtepunt te stoppen. Wat ben je toch goed in het organiseren; chapeau!

  2. thanX

    het stopt natuurlijk niet echt, iedereen mag op zijn manier invulling geven op het idee BYO (picknick). Voor mij betekent het delen, ruilen en mensen verbinden; plezier maken zonder dat het geld kost. Voor een ander ont-moeten en genieten.
    Tijdens de Dommel picknick kunnen we met z’n allen daar mee doorgaan met het grote verschil dat op steenworp alles goed geregeld is en er niemand ‘in de bosjes’ hoeft. Ik ben zelf in 2011 naar de Dommelpicknick geweest en daar is een heerlijk relaxt laidback sfeertje… Het komt wel goed dus!

Reageer, maar met respect.