BYOpicknick

15 augustus 2010 vond de eerste picknick plaats

Komt allen en breng  je vrienden en familie mee naar de volgende #040BYOpicknick de locatie word nog bekend gemaakt evenals de datum!

BYO is “Bring Your Own” Dat wil zeggen eigen happie en drankie meenemen. Altijd voor een persoon meer, zodat je kunt delen en dan is er altijd genoeg voor iedereen.

Locatie
Eindhoven heeft prachtige parken waar fleurige dekentjes, tuinstoelen, lekkere happies en vrolijke mensen het goed met elkaar vinden.

Muziek
Eindhoven kent een rijke muziek historie, Rockcity, Beatstad; toe maar!Ook in de tegenwoordige tijd is er veel te beleven op muzikaal gebied. Zou het niet mooi zijn om allerlei bandjes, solo muzikanten, trekzak opa’s, vioolkinderen en blokfluitbengels zien op te treden tijdens deze picknick?
Spontane Sing-a-longs in het gras. Gaaaf!

Theater
Spontane optredens zijn ook van harte welkom!

Groen
Breng ook je eigen vuilniszakken mee, Eindhoven moet wel groen blijven toch?

Groen
Breng ook je eigen vuilniszakken mee, Eindhoven moet wel groen blijven toch?

Menusuggestie
Als je je beste picknick recepten wil delen, wacht daar dan even mee; de picknick receptenpagina volgt weldra! Plaats daar je happies en drankies suggesties.

Wie weet een terugkerende Spontane actie
Doe je mee? Kom je ook met je mandje vol lekkers en gezelligheid?

Dit is een spontane actie, er is dus niks geregeld, maar als iedereen meedenkt en meedoet, maken we samen een nieuwe traditie!

De #040BYOpicknick is niet commercieel, maar zomaar een ideetje van 5Dconcepts Mensen ontmoeten en Leuke dingen doen met gesloten beurs!

Dromen
Een andere grote wens is een CITY BBQ zoals bijvoorbeeld BBQ in Gent of een buitenfilm zoals bij Plaza maar dan in het park. Geen boterhammen mee maar serieuze fingerfood bij een goede film. Film in het Park.
Dromen mag toch?