als je gezondheid sucks wat doe je dan?

  • 5D 

Al sinds het voorjaar voel ik mij zo ontzettende moe! Dus wat doe je dan, je gaat zoeken in je fysieke lijf… (ontkenning is altijd mijn sterkste punt geweest) Heb ik een burnout? ben ik overwerkt? heb ik debiele werktijden? JA! Ik heb al een aardig rondje gemaakt: Bloedtesten, slaaptesten, psychotesten en flink wat doktersbezoeken… mijn remslaap is ronduit slecht, heb een te hoge hersenactiviteit tijdens het slapen en net niet genoeg apneu’s om behandeld te worden. Gelukkig heb ik wel goede longen, is mijn bloed oke, zelfs mijn cholesterol (schijnt familiekwaaltje te zijn), maar ja wat heb ik dan? Ik had een leuke massagepraktijk met lieve klanten, maar ja meestal ’s avonds en de volgende dag ook nog eens vroeg op om naar mijn andere baan te gaan… als je dat vijf jaar doet is de bioritme dusdanig verstoord, dat je wel van een slaapstoornis kunt spreken.
Dus ben ik serieus aan het onthaasten geslagen met afkickverschijnselen!
– Minder werken Check! wat jammer van al die lieve clienten… (en mijn portemonnee)en van mijn andere baan word ik erg moe lijkt het! Dus daar moet ik ook eens naar kijken!
– proberen regelmatiger te leven, blijft lastig voor zo’n action woman als ik…
– gezonder eten, junkfood vaarwel zeggen check!
– Stoppen met roken Check! (al een maand of zo)
– lijnen, heb ik voor het laatst gedaan ergens in 1993. Maar dat komt wel goed.
– meer sporten (daar moet ik nog aan beginnen)

Ik heb goede hoop voor de toekomst, maar het valt niet altijd mee!

Reageer, maar met respect.