als je gezondheid sucks deel 500

  • 5D 

17 Jun, 22:28

Vandaag was het dan zover HET ADHD ONDERZOEK!
het was megaheftig, confronterend, diep, open en ook wel verhelderend. mijn zus en vriend moesten echt oprecht zeggen hoe ze mij ervaarden en hoe ze me zien. pittig dus, je hoort dingen over jezelf die je zelf heel anders ziet. ook heel goed om eens te horen, je perceptie op je eigen wereld is zo anders…
na drie en een half uur interview/onderzoek ben ik echt kapot nu! daarna ben ik even met tessje de hond alleen naar het bos gegaan even mijn gedachten laten neerdwarrelen… alle info verwerken!
eind juli komt er nog eens een gesprek met een psychiater van anderhalf uur, dan nog een adviesgesprek en dan als ik beslis wat ik ermee wil aan een behandelplan oid.

het is heel erg heftig allemaal, ik had al zo veel therapie gedaan, maar stootte steeds tegen een onzichtbare drempel, ik denk dat deze club (www.psyq.nl) heel goed werkt, de aanpak is heel praktisch vooral ook. ben het zo beu als mensen steeds zeggen, ja maar je bent zo intelligent… dat moet je toch zelf kunnen?
het blijkt dat er wel meer zijn die een beperking hebben in de dingen waar ik steds tegen aan loop. dus das wel fijn… ik ben dus niet knettermaf of zo maar heb gewoon een beperking… das wel fijn als het dat is en anders is het wat anders maar daar gaan we gewoon weer aan staan. pffff
ik heb er goede moed en hoop in.

wordt vervolgd!

Reageer, maar met respect.