#6 getting things done

  • 5D 

Vandaag is een productieve dag. Marian komt langs en we zijn druk met de boekhouding die nu eindelijk naar een andere accountant gaat in de hoop dat we onderhand eens alles af kunnen sluiten of opnieuw doorstarten.

Verder heb ik nog steeds te veel ideeën, te veel te doen, te veel afleiding. Te veel van alles zeg maar. Of dat niet genoeg is gaan we vandaag op bezoek bij Kobe in Valkenswaard en daarna roadtrip met het openbaar vervoer naar Antwerpen. Enzo ophalen!

Een dag vol onzichtbare drempels ooit opgeworpen door vermijdingsdrang

  • administratie. echt zo niet mijn ding!
  • te lang niks van me laten horen bij oude werkgever; geweldige kans weer laten liggen 2e keer (what’s wrong with me?)
  • vriendschap laten verstoffen
  • verantwoordelijkheid nemen voor een hondje (heel spannend dus)

Eigenlijk wil ik deze dag vergeten tot aan mijn aankomst bij Lommel waar de trein naar Antwerpen vertrok.

Antwerpen was geweldig. Als vanouds!

Reageer, maar met respect.