5 aug 2004 Thailand trip 4.

  • 5D 

Donderdag 5 aug
Overdag ben ik met mijn brommertje richting Bor Sang gegaan, waar ze parasols maken. Ik had eigenlijk geen zin om al die fabriekjes in te gaan, zeker aangezien ik mij budgettair al flink te buiten was gegaan… en besloot verder te rijden. Richting San kamphaeng, ik was namelijk meer geinterresseerd in aardewerk, eenmaal daar aangekomen waren het weer van die toeristenfabriekjes. Uiteindelijk ben ik doorgereden richting een grot en een warmwater geiser/bron. Schitterende rit dwars door heuvels, jungle (geasfalteerd weliswaar, maar toch – het bos heet hier nu eenmaal jungle) rijstvelden… prachtig !
’s Avonds naar de film geweest met Tamara en Netaly, actiefilm met Tom Cruise, Collateral aanradertje voor DVDtje thuis. Daarna megalang in internetcafe rondgehangen en eindelijk gelukt om foto’s op de website te zetten.

Reageer, maar met respect.