4 aug. 2004 Thailand Trip . 3

  • 5D 

Daar ben ik weer!
Woensdag 4 aug
Waar waren we gebleven? afgelopen woensdag ben ik samen met Netaly naar Pichest geweest. Dat was toch wel een hele bizarre en bijzondere ervaring.”You terrible terrible”, riep hij steeds naar zijn leerlingen. gekleed in een vakantiebermuda en nethemdje in een muffe schuur dat voor 1/3 deel uit een altaar bestond voor Buddha en weet ik veel wie nog meer. Blaffende honden en kraaiende hanen op de achtergrond (ja ja op het platteland dus). Op zich was hij heel vriendelijk, maar al de yoga stretchingen die plaatsvonden in dat schuurtje waren werkelijk ongelofelijk en waarbij een dermate hoog acrobatisch vermogen vereist is, dat zou ik onmogelijk kunnen. dat stemde mij enigszins wel verdrietig, want aan de andere kant was dit zo op gevoel gebaseerd, dat het eigenlijk wel datgenen was waar ik naar op zoek was. Eerst maar eens 25 kilo lichter worden en bij yoga gaan of zo. Hij heeft mij kort behandeld, wat erg bijzonder was en goed voelde.
Zeker een aparte ervaring om eens een kijkje te nemen en te mogen ervaren. Het heeft mij weer veel duidelijk gemaakt over mijzelf en waar ik sta. Ik was erg moe die avond, van de emoties, de indrukken en viel dus om 18.30 uur al in slaap om vervolgens pas om 04.00 uur wakker te worden, heb daarna weer tot 10.00 uur verder geslapen.

Reageer, maar met respect.