#28 Too much too little time

  • 5D 

<walking the doggies, friettweetup, vrijmibo and Enzo went with me>

Op vrijdag begin ik de dag met koffie!

Ben nog euforisch van gisteren, want Domein heeft een mogelijk nieuwe woning vooor mij. Als ik ja zeg is ie voor mij. Bijna een verdubbeling van woonruimte. Terug naar Stratum. Weer vis van de markt op vrijdag. Om de hoek bij een vriendinneke. Veel park en groen op loopafstand.

Het is een fijne drukke dag.  Gelukkig alleen maar fijne dingen, dus dat is niet druk, dat is een rijkdom aan gezelligheid!

Na mijn wekelijkse toerbeurt als gastvrouw bij het KoffieHuis snel naar huis om Enzo  op te halen. We gaan wandelen met de dames van @Nouske1971 Fella en Binchy twee pittige hondjes. Enzo vindt het allemaal best. Nog een borreltje bij het Stadspaviljoen waar ik meteen ook maar de borrel van Transmissie hoopte tegen te komen. Die zitten vandaag in het DesignHuis dus weinig netwerken vandaag.

Enzo met twee lekkere chica's

Ik twijfel of ik naar de vrijdagmiddagborrel ga. Eerst Enzo naar huis brengen?Het is op de weg terug naar huis. Ben ik eens op tijd! Fiets geparkeerd, hond mee en naar Cafe Berlage. – Kom ik daar de Yahtzee man tegen in de B. Altijd weer raar om die zo in het wild tegen te komen zie #4 – Enzo toont zich wederom als de ideale horecahond. Hij is vriendjes met iedereen. Ligt rustig te slapen midden op het pad en onder de barkruk. Hondje blij, Ik blij, de barman blij. #Port

Vandaag is ook de #Friettweetup. Tja… mensen grijpen elk excuus aan om ongeneerd te vetkleppen! Na de gezellige Vrijdagmiddagborrel vertrekken we met z’n allen naar snackbar de Hoek. Weer twijfel ik of ik eerst de hond naar huis moet brengen… het wordt een goed foute friet speciaal en een kippenbout met satésaus. Enzo is weer heel braaf en ondanks de omgeving, vind ik dat ie het heel goed doet en niet al te veel loopt te schooien.

Wat een rupsjes nooitgenoeg zijn we met z’n allen… hoppa op naar Cafe centraal. Onderweg kom ik iemand tegen raak aan de praat en kwijtmeisje is een feit! Iedereen kwijt, gsm batterij plat. ook bij Cafe Centraal zie ik niemand. Ik fiets naar huis en eenmaal op mijn heerlijke bank beland, besluit ik om niet terug te gaan naar de Dance Classics Night.

Filmpie knakken, hondje knuffelen, ik voel me gelukkig; het was een mooie dag!
Op de achtergrond in mijn hoofd gonst dat nieuwe huisje steeds weer.

Reageer, maar met respect.