28 aug 2004 Thailand trip thuis

  • 5D 


Nou jongens en meisjes, dat was een mooi avontuur van ellen, daar in Thailand. Maar soms komen aan mooie dingen een einde…
ik heb een prachtige vakantie gehad, geen gezeur of gezeik van andere mensen die iets van je moeten. heerlijk relaxt, lekker gegeten, leuke mensen ontmoet, veel geleerd, kortom echt geweldig! Ik he stilte en rust in mijzelf gevonden…
De tempels die ik heb gezien waren zeer indrukwekkend, laten bekeren? ik was al een beetje een buddhist, dus ben zeer dankbaar voor alles wat ik heb mogen beleven tijdens de vakantie, ben ook nog naar een ‘monk chat’ geweest je kon praten met een amerikaanse monnik die al 20 jaar of zo in thailand woont dus het boedhisme vanuit een westers perspectief kan toelichten, erg interessant.
paradijselijke stranden gezien en gesnorkeld (3 minuten, maar toch!) poepieverbrand en bruin geworden in de laatste week…

verder een gezellige meid uit helmond op het vliegveld van bangkok leren kennen en daar in bangkok en later in chiang mai een beetje mee opgetrokken. erg melig en lekker om na drie weken eens weer hollands/brabo’s te praten.

ik ben weer energetisch opgevuld, heerlijk !!!
de massagepraktijk begint weer te lopen, helaas zijn het alleen maar oliemassages, de nieuw verworven kennis heb ik nog niet kunnen uitproberen

Reageer, maar met respect.