#2 the day after the day after

  • 5D 

Het was een prachtige dag in Eindhoven. Volle zon, de sneeuw was aan het smelten.

MOOI de zon in eindhoven!

Ik zat met Choco hond in het huis van mijn zus. Wat een heftig dagje met die grote testosteron hond. Ik kon er weinig mee. Hij was zo dominant… Greep alles wat in zijn buurt kwam. Dan weer een pannelap, dan weer een handschoen. Erg vermoeiend dus.

Gelukkig kwamen twee vriendinnekes langs waarvan 1 met veel hondenervaring. Die had veel tips waar ik wel wat mee kon. Maar diezelfde avond kwamen de baasjes alweer thuis. Weinig zin dus om de hond in 1 dag proberen te heropvoeden. Niet te houden die hond… Die ochtend had hij me al slepend en glijdend op de stoep laten vallen. Au! Mijn oude keeperstraining kwam goed van pas, ik heb me op een goede manier laten vallen.

We zijn we met z’n allen lekker wezen wandelen bij de Hut van Mie Pils. Gezellig! Koffie verkeerd na. In het bos was nog volop sneeuw. Plaatjes!

Ik had de nieuwe keuken van mijn zus opgeruimd. (was net voor de feestdagen opgeleverd) Hele family blij. Hondje blij. Ik blij.

Reageer, maar met respect.