16 aug 2004 Thailand trip 10

  • 5D 


Erg vroeg opstaan om 7.30 zat ik er al helemaal klaar voor, vergeten ze me op te halen… en om 8.20 stond het busje pas voor m’n neus… nou ja weet ik ook eens hoe dat is…
Vanmorgen zat ik vooraan in de boot, wat een gebonk op die golven, niet echt goed voor je organen volgens mij. ik heb er wel echt van genoten, lekker dagje was het. ik heb vandaag voor het eerst gesnorkeld, tussen de vissen gezwommen. aaarrrgghh drie minuten denk ik, niet langer. Na een slok zout zeewater hield ik het voor gezien. Die drie minuten dat is toch ook al mooi meegenomen.
ben op het strandje geweest waar ze de film ‘the beach’ hebben opgenomen, goh, heel erg authentiek met 20 motorbootjes voor anker. Ik had een mooi plekje gevonden in de schaduw, kijk ik achterom, lag er een stapel vuilniszakken; zonde en vreselijk !
. Weer een stukje gelopen dan maar Het strandje waar ik normaal lig is rustiger… wel erg prachtig allemaal weer. ik had een filmpje opgenomen, maar hij stond per ongeluk op memo recorder, jammer. Ik heb aan iemand gevraagd of ze een foto van me wilde nemen, bij zo’n naambord, nou dat is een echte Bo derek foto geworden, Ellen in full length in bikini erg tja, sexy….
Het was een klein bootje met ca. 12 mensen er op. kei relaxt. op de terug weg zat ik achterop de boot, niet zo vreselijk allemaal, lekker waterspetters in m’n gezicht. alles zat onder het zand en was nat. ik ben weer verbrand, die koperen ploert ook, ik heb nu zelfs blaasjes op m’n schouders en m’n decollete. nog nooit gehad!!
Ik ben nog steeds niet op stap geweest. ik ga dit weekend in eindhoven wel, voordat je bent waar wat leuke kroegjes zijn, ben je weer 300 baht lichter aan een tuktuk en dan moet je nog terug ook….
ik denk toch maar niet dat ik een scootertje huur, morgen is de laatste dag, het is hier echt te heuvelachtig, morgen nog een keertje chillen aan het strand dat bevalt eigenlijk prima… wie weet wanneer dat weer kan in Nederland.
Mar ik kom zeker nog eens terug in Thailand…

Reageer, maar met respect.