15 aug 2004 Thailand trip 9

  • 5D 

update zondag 15 augustus…
Vandaag weer een lazy dagje gehad, uitgeslapen. Naar het strand geweest en stiekum gezwommen in mijn oude hotel… aangezioen de obers nog steeds vriendelijk naar me knikken zal het wel oke zijn… hahahaha
Wat mij vandaag opviel is dat ik tegenwoordig gewoon niets kan doen aan het strand, vroeger werd ik altijkd erg onrustig van ‘niksdoen’ daar heb ik nu dus geen moeite meer mee… te gek! ik ehb geen boek nodig, geen gameboy, kruiswoordraadsels of gezelschap om mee te kletsen, gewoon een beetje zitten voor me uit kijken en genieten van de zee… wat een verademing
Morgen is het zover dan ga ik de eilandjes Phi Phi bekijken. erg vroeg opstaan dus, ben benieuwd of dat lukt. ’s avonds heb ik een brommertje geregel;d voor de laatste dag, dat lijkt me leuk weer eens op een brommer, het is wel een beetje anders rijden, veel heuvels op en af, ik probeer aan italie te denken, toen ging dat ook (redelijk) goed. vier versnellingen heeft dat ding… spannend, weer een avontuur…

Gisteranavond naar Phuket fantasea geweest, erg grappig een pretpark zonder attracties. Dat heb ik nog nooit gezien, de echte attractie was de show en die was wel spectaculair, 15 olifanten op het podium, toch wel bijzonder. De gebouwen die ze op het terrein hebben gemaakt zagen er wel mooi uit. Het olifantenpaleis en het kinnare paleis, allebei erg mooi… ik heb in ieder geval genoten. Op de heen en terugreis zijn we langs Patong gereden, het eerder vernoemde Benidorm, nou ik weet nu al dat ik daar dus niet heen hoef. Wat ordinair zeg, daar is Salou, Lloret en Bendiorm niets bij vergeleken. Bah!!! ik blijf lekker hier, ook al is er geen klap te doen, het strand is hier prachtig en ook dat kan ik niet zeggen van Patong. Geen aanrader dus… Ik heb een paar nieuwe fotootjes ge-upload, de rets komt wel als ik thuis ben… maareh wie haalt me op?
Sawasdee Kha
Ellen

Reageer, maar met respect.