13 aug 2004 Thailand trip 8

  • 5D 

Daar ben ik weer… helaas kan ik niet in het mooie hotel blijven, ik had nog een ander mooi hotel gevonden, maar ik heb besloten om toch maar naar een guesthouse te gaan, voor 500 bht per nacht, naar Thaise guesthouse begrippen nog steeds veel geld, maar ja dit is het eiland en daar is nou eenmaal alles veel duurder… nu heb ik meer budget om nog iets leuks te doen… want ik ben helemaal platzak… maar door te bezuinigen op een hotel kan ik misschien wel nog een lekker oestertje scoren vanavond…

ik heb niet echt mega veel spannende dingen gedaan, ben bijvoorbeeld niet 1 keer op stap geweest, dus op dat vlak weinig spannends, mischien komt dat wel goed in phukettown, dar ga ik denk ik een avondje heen…biertje drinken… dat komt dan nog wel goed.
Ik heb wel veel beleefd natuurlijk. Het is niet helemaal de vakantie geworden waarvan ik dacht dat het zou worden (ik heb altijd van die andere en vooral hoge verwachtingen) , maar ik heb veel mooie momenten beleefd en veel lessen gekregen van het leven. Dat is toch mooi meegenomen.
Ik ga morgen naar een guesthouse om het hoekje van het superresort, dat is handig, want ik ken hier nu de weg, het strand en het internetcafe is dichtbij en ik heb dan weer meer geld om leuke dingetjes te doen. ik ga morgenavond naar een show met levende olifanten en traditionele kunsten en show en dans, schijnt erg spectaculair te zijn:
www.phuket-fantasea.com zondag denk ik een dagje naar phukettown moet je toch een keer gezien hebben denk ik of patong, dat is de benidorm van thailand, maandag het bootje en dan dinsdag nog een dagje strand en dan vertrek ik weer naar nederland, alsof ik helemaal niet weg ben geweest, zo snel gaat de tijd… ik weet niet hoe de jetlag aankomt als ik thuis ben, voor mij is het nu 16.51 en in NL 11.51 ik sta dus midden in de nacht op en ga vroeg naar bed.

het is echt een aanrader om zolang van huis weg te gaan, heel erg inspirerend… wie weet vraag ik wel of ik minder kan werken om op te sparen voor de grote vakantie… het is zo lekker om je echt in een cultuur van een ander land te begeven… volgend jaar naar india dan maar?
hahaha
ik ben benieuwd… het zal wel weer italie of turkije worden….

Reageer, maar met respect.