12 aug 2004 Thailand trip 7

  • 5D 

vandaag heerlijk ontbeten, eindelijk een echt ontbijt met alles erop en eraan… helemaal volgegeten ben ik naar mijn superdeluxe kamer gegaan, m’n zwemspulletjes gepakt en Tijger, want die mocht nu eindelijk uit de kamer. Arme Tijger, die had de laatste maand alleen maar hotelkamers en koffers van binnen gezien… vandaag mocht Tijgertje eindelijk uit de kamer-vandaag zijn we samen naar het strand en het zwembad geweest, hij is ook een stuk bruiner geworden. De pigmentvlekjes van z’n vachtje zijn een stuk donkerder en ik… ben zo rood als een kreeft, een dry roasted pindaatje zeg maar.
Zojuist heb ik een tochtje geboekt, maandag ga ik een rondrit maken met een bootje langs allerlei eilanden en wie weet ook snorkelen en ik heb een soort van pretpark gevonden, daar ga ik denk ik morgenavond heen… heb al 1 zwaar boek uit met mooie waarheden, en weer een hotel gevonden voor de andere drie dagen. dus alles in orde hiero.

Reageer, maar met respect.