11 augustus 2004 Thailand trip 6

  • 5D 

Ik zit nu in Kata beach, (update woensdage 11 augustus)
alles is weer anders gelopen dan ik dacht…
ik kwam vanmiddag aan bij het ‘ resort’ waar ik de laatste week zou doorbrengen, maar dat waren alleen maar steile trappen en vals plat looppaden om naar het strand, zwembad, de ontbijtzaal en mijn huisje te komen. etc ik was al helemaal dood van even naar een ander huisje kijken, want ik zat tegen een berg aan, terwijl ik aan zee zou zitten. Ik heb toen besloten, vooral ook omdat er echt bijna geen gasten waren en in het halve resort geklust werd. loutering is 1, maar afzien dat is toch weer wat anders, zeker als het zogenaamd mijn relaxweekje moet zijn. ik zit nu dus 130 km. verder naar het zuiden in een supervet resort, erg te genieten, ik blijf nu eenmaal een luxe wijf. helaas kan ik hier maar 3 dagen blijven,. want het is helemaal volgeboekt, morgen even het meisje van het reisburo aanspreken wat we kunnen regelen. ik hoef niets bij te betalen, dus dat is mooi meegenomen. ik heb alleen een peperdure taxi moeten nemen. waarschijnlijk ga ik dan toch de laatste 3 dagen in een echt backpack guesthouse zitten of zo, morgen ga ik op zoek. deze week ga ik gewoon op tosti’s bijten en pizza’s eten, voor de rest is het hier op de eilanden een stuk duurder ! (internet 2 bht per minuut, in het hotel 400 bht per uur) ik zit nu wel erg te zeuren, maar ik ben wel een tevreden mens, het is hier zo mooi… ’s nachts hoor je de rollende golven. geweldig ! www.katabeachresort.com
Morgen is het koninginnedag en moederdag in Thailand. Er is een website wat er allemaal te doen is in bangkok ivm konininnedag, echt kei veel dus, heb het in d ekrant kunnen lezen in het vliegtuig. www.thebelovedqueen.com of zo
helaas had ik geen goede plek in het vliegtuig, een hele smalle stoel (extra smal ivm een rare bedieningspaneel wat verder bijna niemand had, en geen armleuningen die omhoog konden) heb dus bijna de hele vlucht gestaan en op mijn armleuning gezetn, ik heb geen zin in een trombose of zo. een vreemd dagje vandaag dus. het afscheid bij mijn guesthouse was heel warm had nog een kado gekregen (een thaise broek, hahaha die had ik nog geen) en vannacht had ik nog een jasmijnkransje gekocht voor de grootmoeder van het huis waar ik was. Ze was er heel erg blij mee.
Voor nu, lieve groeten
Ellen

Reageer, maar met respect.