#1 met terugwerkende kracht

  • 5D 

Vandaag is het 1 januari, dat wil zeggen, eigenlijk is het 8 feb. Er zijn wereldwijd flink wat bloggers die proberen elke dag een bericht te posten op hun weblog. dat doen ze met de # hashtag of tag postaday2011. http://dailypost.wordpress.com/tag/postaday2011/

Ik wil ook een poging wagen. Ben natuurlijk al bijna anderhalve maand te laat. Toch doe ik een poging en doe het gewoon met terugwerkende kracht. Kijken of ik het volhou. de fotootjes die ik gebruik zijn al eerder gepost via Mobypicture. Nog 326 dagen de tijd tot het weer 1 januari is.

Een vingeroefening voor het betere blogwerk zeg maar. En ik doe het gewoon lekker  in het nederlands. Ik heb tot #39 de titels al aangemaakt als concept. en die heel ambitieus in het engels geschreven…

here we go:

——————–

Gisteren oudjaar gevierd op een wel heel rustige manier. Niks geks, geen ruzie, gewoon bij iemand thuis, sterretjes afgestoken, een glaasje wijn. Nothing special, maar dat maakt het juist zo speciaal.

Op tijd naar huis, bedje in. Wilde nog naar mijn zus, die ging een paar dagen weg en ik zou op huis en hond Choco passen. Ik zou de sleutel ophalen. Ik was daar om kwart voor drie ’s nachts. Alles donker. Die lagen al te snurken. Voor niks een heel takke-eind extra gefietst. Niet erg, krijg je strakke billen van…

Wat ik wil voor 2011? Alles maar vooral veel van hetzelfde!

Starry starry night! My sparkles for this year... Let there be light and love in your heart ! #NYE

Reageer, maar met respect.